zondag 31 juli 2011

Nieuw arrangementje en Radio interviewtje

We blijven in beweging... Er is weer een nieuw arrangement ontstaan. Deze keer door een spontane actie van mijn overbuurman.
Deze is in het bezit van twee prachtig gerestaureerde 2CV's. Hij had het plan opgevat om ze, met zichzelf als chauffeur, te gaan verhuren. (lees meer)
We kwamen met elkaar in contact en voilá een nieuw arrangement is geboren.
Het 'Oldtimer 2CV arrangement' . Laat je lekker rondrijden in een van de 2CV's, kies een mooi plekje aan de Rijn of op de Eltenberg om maar es wat te noemen. Picknick erbij en genieten maar...

Het leuke hiervan is natuurlijk dat het ook voor de wintermaanden geschikt is. Ook dan is het hier prachtig om rond te toeren. Bij kou, wind en sneeuw, regen of hagel is het op de fiets natuurlijk niet zo aangenaam. Doen er dan ook niet zoveel.
Nu kunnen we dus gewoon doorgaan met 'slapen, ontwaken, genieten ook in de wintermaanden. (deden er al veel maar nu ook beschikbaar voor de grootste weer zeurkousen haha)

Gisteren werd ik onverwacht benaderd door de radio. Voor een item in Radio 1 journaal hadden ze deze keer het onderwerp hoe gaan mensen tijdens een crisis creatief om met hun inkomen/werk etc.
Uiteraard zijn ze hier van harte welkom en ik had ook even een bruggetje gemaakt naar ons splinternieuwe Toeristische informatie Centrum in Tolkamer dat dit voorjaar met steun van de gemeente en door vrijwilligers is opgezet. Een prachtig voorbeeld hoe we hier proberen het tij van vergrijzing en leegloop van (winkel) panden te keren.

Dus vanochtend werden mijn gasten, drie vrouwen uit het westen die het Pieterpad lopen, bij het ontbijt aan de tand gevoeld over het hoe en waarom van een verblijf bij een B&B.
Daaromheen werd mijzelf natuurlijk ook van alles gevraagd over de ommezwaai toen wij 5 jaar geleden hier begonnen. Erg leuke ochtend zo.

Ben benieuwd, dus morgen even bij het radio 1 journaal tussen 7:00 en 9:00 (tijdens het ontbijt...)

En nu... met de beentjes gestrekt... pfff

Geen opmerkingen:

Een reactie posten